Kontakt AupairAgency
Gå til forsiden
 Om Aupair Agency Danmark

Aupair Agency Denmark

Telefon + 4542427010
cvr nr: 33280920

Om Aupair Agency

Aupairagency Danmark har eksisteret siden 2009.

At vælge en aupair, er en proces. Vi har meget fokus på kunne formidle de bedste piger fra hele verden til de danske, norske og svenske  og tyske familier.

Vi er det eneste au pair bureau i Danmark, som selv rekrutterer au pairs fra diverse lande. Det kan være Filipinerne, Litauen, Thailand Nepal, Ukraine osv.

Vores mål er først og fremmest at støtte familierne i deres valg af en au pair. Vi er af den opfattelse, at det danske marked har brug for en aupairbureau, som forstår at lytte til kunders ønsker i forbindelse med en aupair.

Vi primært hjælper pigerne fra de udsatte områder i det pågældende land. Og vi tager ingen gebyr fra disse piger.

Alle aupairs bliver testet og vi undersøger deres baggrunde. Vi er det eneste bureau der kræver sundhedsattester fra vores au pairs og rene straffeattester.

Aupairagency er ikke blot et formidlings bureau. Hver dag arbejder vi på at forbedre vilkår for vore aupairs og hjælpe den 3.verden.

Vi som Aupairagentur, forstå at tilbyde et professionelt service og produkt, som kan imødekomme enhver familiers individuelle ønsker og økonomiske virkemidler.

Som en blandt det eneste og største aupair formidlings bureau i Skandinavien, finder vi aupairs fysisk i deres pågældende land. Hver år besøger vi mere end 20 lande at udvælge og vurderer piger til netop din familie.

Vi har kontorer belligende ligger i Sverige www.aupairs.se, og Norge, Danmark, Frankrig og Litauen. Vi har ansatte konsulenter til at vurdere au pairs til stede i Filipinerne og Nepal.

Aupairagency Denmark drives af LB Concern  siden 2009 cvr 43663526

Presse:

Har I brug for billeder, er I velkommen til at kontakte Aupairagency eller tage disse fra vores hjemmeside.

Artikler:

Du finder herunder et udvalg af artikler skrevet gennem sidste år

 

Vi arbejder mod:

Vi arbejder for at hjælpe pigerne i den rigtige fattige del af verden som Nepal og Tibet. Vi udvælger aupairs  som havde et hårdt opvækst og er stadig gode piger.

Vi giver den mulighed at besøge Danmark og være au pairs hos de danske familier.

Men selvfølgeligt formidler vi pigerne fra Filippinerne og andre lande.Læs mere her

 

Vores næste projekt er:

Vores mål er først og fremmest at støtte familierne i deres valg af en au pair, som ikke nødvendigvis kommer fra Philipinerne.

Vvi arbejder imod at hjælpe de Sydkoreanske piger med at komme ud som aupairs og opleve de danske familier.

Vi vil gerne hjælpe de danske familier med at finde au pairs fra fattige lande, som vi selv finder og derfor forebygge "handel" med au pairs gennem bagmænd i Danmark og evt asiatiske lande.

 

Lidt om erhvervs erfaring

Tilbage til 2007-2009 ejede en af Danmarks største vikarbureauer "Scandia Vikar" med knap 3000 aktive vikarer der blev formidlet til de danske hospitaler og plejehjem.

Vikarbureauet er blevet solgt.

Tilbage til 2010 åbnede LB Concern - Lokaldistribution.dk som er en konkurrent til Post Danmark. Virksomheden er stadig aktiv.

Vi åbnede au pair bureau Aupairagency i 2009.

 

Telefon 42427010   |  CVR-nr 33280920   |  mail@aupairagency.dk   |   Alt materiale © copyright